Mød nogle af vores kunder!

Her nedenfor kan du hilse på nogle af vores kunder og læse om,
hvordan vi hjælper dem i hverdagen.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed ?

Johnsen Graphic Solutions A/S

Johnsen Graphic Solution A/S er en grafisk virksomhed med hovedsæde og logistik på to forskellige lokationer i Grenaa. Virksomheden har desuden et web og reklame bureau i Århus. Samlet set beskæftiger virksomheden 120 medarbejdere.

IT administreres centralt fra hovedsædet i Grenå og alle afdelinger er således forbundet i et stort netværk. Langt størstedelen af virksomhedens omkring 25 servere drives virtuelt enten på VMware eller Hyper-V.

Netværket benyttes dagligt af mere end 200 enheder, hvoraf mange er specialiseret i forholdt til produktionsmiljøet. Huset er i meget høj grad digitaliseret og derfor afhængig af stabil drift døgnet rundt. 

Ørum IT Service har siden 2007 bistået med daglig drift og vedligeholdelse af hele virksomhedens IT infrastruktur – alt fra administration af  firewall, backup og anden sikkerhed, drift og vedligehold af server og arbejdsstationer, netværksinfrastruktur generelt herunder wlan, samt almindelige brugeradministration og support.  

Besøg Johnsen Graphic Solutions her

Tirstrup Idrætsefterskole

Tirstrup Idrætsefterskole er placeret midt på Djursland og har 120 elever og 25 ansatte. Som skole skal der sikres mobilitet i forhold til internetadgang da hele skolens fysiske område bliver brugt til undervisning og ophold.

Det stiller store krav til wi-fi dækning, men også kapacitet, da mange elever kan opholde sig på små områder samtidig, f.eks. i eksamenssituationer eller lignende. Samtidig er det vigtigt med datasikkerhed mellem elever og administration.

Ørum IT Service har hjulpet skolen siden 2013 med en gennemgribende opdatering af deres netværk herunder etablering af unified wlan, så skolens elever og ansatte frit kan bevæge sig rundt uden tab af netværksforbindelse.

Sammen med en af skolens ansatte har vi dokumentere hele systemet, således at skolens i dag kan varetage mange af de daglige vedligeholdelsesopgaver selv.

I dag besøger vi typisk skolen en til to gange om måneden for at hjælpe med større IT opgaver og rådgivning.

Besøg Tirstrup Efterskole her

Murerfirmaet Rasmus Jakobsen A/S

Murerfirmaet Rasmus Jakobsen A/S er en stor murerforretning med hovedkontor i Grenå på Djursland, samt en afdeling i Aarhus. Virksomheden beskæftiger ca. 80 medarbejdere, hvoraf omkring de 15 udfører administrativt arbejde.

Virksomheden har egen serverdrift og afdelingerne i Aarhus og Grenå er forbundet via VPN. Samtidig har virksomheden mobile medarbejdere som i kortere eller længere perioder arbejder eksternt på forskellige byggepladser, hvilket stiller krav til både IT sikkerhed og fleksibilitet.

Der anvendes Office 365 Cloud baseret tjenester til bl.a. mail og fildeling, som sikre en nem og stabil adgang til virksomhedens data m.v.

Ørum IT Service har siden 2005 hjulpet virksomheden med den daglige drift af server, arbejdsstationer, samt almindelige vedligeholdelse af den generelle netværksinfrastruktur.

Opgaverne løses primært ad-hoc, hvis der opstår problemer eller efter aftale ved større opdaterings- eller vedligeholdelsesopgaver.

Besøg Murerfirmaet Rasmus Jakobsen her