Ørum IT Service - Åbrovej 39 - 8586 Ørum Djurs - 86 38 22 82 - 23 44 36 49 - info@orumit.dk
KOMPETENCER

Ørum IT Service har flere års erfaring med installation af datanetværk, herunder konfiguration og vedligeholdelse af aktivt netværksudstyr, Servere og arbejdsstationer

Læs mere her...
REFERENCER

Vi kommer hos mange forskellige virksomheder i hele Østjylland. Blandt vores kunder findes der store og små virksomheder inden for følgende brancher

Læs mere  her....
PRODUKTER OG SALG

Vi kan selvfølgelig levere software og hardware fra alle førende producenter til konkurrence dygtige priser og giver gerne gode råd og vejledning i samme forbindelse.

Læs mere her...
VELKOMMEN TIL
ØRUM IT SERVICE


Åbningstider 09.00 - 17.00
Alle hverdage

For support ud over ovennævnte tidsrum ring på 23 44 36 49

Vi tilbyder virksomheder og private
 - Service og support
 - Salg og rådgivning
 - Installation og konfiguration


Ring på 86 38 22 82

 

DATA REKONSTRUKTION

Har du mistet dine data f.eks. slettet dine billeder, dokumenter eller lignende - så kan vi måske hjælpe dig. Vi råder over avanceret software som, helt eller delvist, er i stand til at reetablere filer fra slettede harddiske, beskadigede filsystemer eller diske med læse/skrive fejl.

Mekaniske defekte diske kan vi ikke retablere, men kan henvise til eksterne leverandører som også har denne mulighed.

Er uheldet ude er det vigtigt at du slukker din maskine og ikke bruger den mere inden forsøg på rekonstruktion. Jo mere der læses/skrives på disken jo større risiko er der for at slettet data går tabt, da de områder på disken der indeholder dine data risikere at blive overskrevet ved brug.

Når vi modtager din defekte disk, laver vi en analyse af om disken kan læses og i hvilket omfang der kan gendannes data. Ud fra denne aftales så hvilke filer der skal reetableres og prisen for dette.

Analysen er gratis - hvis du ønsker at gå videre - ellers afregnes denne til 370,- kr. inkl. moms.
Under normale omstændigheder vil en standard harddisk kunne reetableres på 1 -2 timer. Hertil kommer så eventuelle omkostninger til ekstern medie, hvis du ikke selv levere dette.

Ring på 86 38 22 82 - hvis du vil høre mere eller lave en aftale.